Acasă >  Livrare & Retur

Livrare & Retur

Informații de transport
1. Vă rugăm să confirmați adresa dvs. de livrare înainte de a plăti pentru aceasta, cel mai bine este să lăsați numărul de telefon pentru a contacta. Furnizați o adresă de e-mail validă și verificați e-mailurile după cum ați achiziționat pentru orice informații actualizate
2. În general, articolele sunt expediate în termen de 3 zile lucrătoare de la verificarea plății (sâmbătă și duminică și majoritatea sărbătorilor naționale sunt excluse).
3. Expedierea în întreaga lume prin EMS (EXPRESS MAIL SERVICE) cu următoarele excluderi: Arabia Saudită, Angola, Olanda, Nigeria, Cehia, Kenya, Ucraina, Rusia, Croația, Ungaria, Bhutan, Bulgaria, Georgia, Maldive, Mexic, Brazilia, Polonia , Letonia, România, Estonia, Africa de Sud, Bahrain, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Qatar și altele. Contactați-ne pentru a vă confirma dacă vă aflați în zone de transport gratuit sau nu.
4. După livrarea pachetului, vă vom trimite numărul de urmărire după ce acesta va fi disponibil. Timpul de tranzit al pachetului durează în mod normal 7-14 zile lucrătoare, în funcție de destinație, de sărbători și de factori dincolo de controlul Serviciului Postal. Dacă există o mică întârziere, vă rugăm să aveți mai multă răbdare.
Politica de returnare
Returnările sau schimburile sunt permise, cu condiția ca clientul să fi cumpărat produsul pe site și să se afle în termen de 7 zile de la data primirii. Contactați-ne dacă aveți nevoie să vă întoarceți sau să faceți schimb. Bunurile trebuie returnate în termen de 7 zile de la data primirii - nefolosite și conțin toate ambalajele și etichetele originale. Vom credita metoda dvs. de plată originală, cu excepția taxei de reîncărcare / procesare și a taxei de returnare. Toate costurile de transport asociate cu returnarea bunurilor sunt responsabilitatea clientului.
Toate pachetele trebuie trimise printr-o metodă trasabilă, cum ar fi Confirmarea de livrare a poștei SUA, UPS sau Federal Express. Nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute în tranzit. Odată ce primim întoarcerea, vă rugăm să permiteți până la 5 zile lucrătoare pentru a vă completa returnarea sau schimbul.

Spate
  • Share on Facebook
  • Tweet
  • Share on Google+
  • Pin it
  • Share on LinkedIn
  • Send email